środa, 25 października 2017

Husk at vitser ikke ser, ikke fang eller ring. Du vil kaste bort tid når du ikke hører fløyten. Husk at det hjelper i begge retninger. Du vil både unnslippe med noen feil som ikke kalles. Respekter dommerne, bare tanken på at de ikke bestemmer lederen og taperen.

Andelen frie kast fra spilleren eksisterer på laget betydelig mer verdifullt enn deres prosentvise start i ryggen. Selv om denne dosen husker bevegelse med forsvarerne på deg mens du slår på kampen, er den andre kvaliteten styrt og aktiviteten satt inn i det "gratis" skuddet. Sørg for at du gir deg litt tid ved å designe dine prosjekter gratis under hele arbeidet ditt.
Som guvernørene reagerte, er det ingen "jeg" i systemet. Så hold ikke til kvaliteten på eksistensen alene for å vinne alle problemer. Sørg for at du er like fast bestemt på å hjelpe teamet ditt til å vinne poeng også. Å være et lag betyr at hele systemet samarbeider, hver skaper et polsk parti for å vinne spillet.

Hold motstanderne dine gjette hvor du skal. Ta til høyre, sving til venstre, også i begynnelsen også. Jo høyere turen er, desto mindre sannsynlig er det at de er i leiligheten å gjette hvilke ideer du har, noe som får dem til å skyte skuddet.

Når du vil bli en bedre spiller, gjør det samme med øynene dine. Hvis du ikke gjenkjenner øynene våre for å se hvor ballen er, kan du bruke dem til å se hvor andre spillere er eller hvor det nåværende nettverket er. Du bør ikke se på ballen mens du dribler.

For å unngå hydrering mens du spiller basketball i den varme luften, må du sørge for at du drikker en strøm av vann eller en sportsjuice før du går ut og også for å slå flasken med deg. Når du svetter, vil du ikke bare miste vann, men du vil miste elektrolytter og natrium. Sportsdrikker som Powerade hjelper deg med å erstatte nåværende, ta også kanten på basketballbanen.

Øvelse i røyking er viktig for suksess. Etter å ha raffinert skuddet, vil du sørge for at du treffer flere ganger. Øv gjentagelse på ryggen og ligg på haglens tær. Med dagens skyte "skyte" til huden og lære riktig sirkulasjon og kjøp.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz